Impacter Kim

"Ik wil andere mensen inspireren"

Deze stoere meid weet goed wat ze wil: influencer worden. “Dat is echt mijn droom.” Samen met coach Judith gaat ze de uitdaging aan.

 

Iets terugdoen

Scrollend door de instafeed van queenofjetlags vertelt Kim enthousiast waarom dit haar zo inspireert. “Je krijgt echt te zien hoe haar leven is. Dat vind ik heel erg leuk.” Maar, zegt ze daarna, ze zou het wel anders aanpakken. “Ik wil graag iets maatschappelijks doen. Judith helpt mij nu bij het zoeken van een bedrijf.  Zo helpt ze mij bij het maken van een sollicitatie en kijkt zij welke organisaties in Zwolle geschikt zijn. We zijn ook aan het kijken of ik misschien iemand anders kan helpen met vloggen, zodat ik op die manier iets terug kan doen voor een ander. Dat lijkt mij ook erg leuk.”

Een duwtje in de rug
“Ik ben graag lekker mezelf. En als ik voor de camera sta, dan ben ik dat”, vertelt Kim tevreden. Stiekem vindt ze dat ook best spannend, want het is niet niks om een video van jezelf op YouTube te plaatsen. “Soms ben ik bang dat mensen mij uitlachen om de video’s die ik maak. Maar aan de andere kant denk ik: ik moet mij daar niks van aantrekken. Ik moet juist trots zijn!”

“Mijn angst is mijn grootste uitdaging geworden.”

Dat Judith haar kan helpen bij het overwinnen van deze drempels, had ze niet verwacht. “Ik dacht echt: daar kan niemand mij bij helpen. Dat moet ik zelf doen. Maar nu vind ik het heel fijn dat Judith mij dat duwtje in de rug heeft gegeven. Ik denk dat dat ook geldt voor andere mensen, wat hun doel ook is. Soms heb je gewoon een duwtje nodig. Impacter geeft mij dat zeker. Wat eerst mijn angst was, is nu mijn grootste uitdaging.”

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Arjan

"Je moet het zelf doen, maar het is superfijn als je handvatten krijgt"

Impacter Arjan was op zoek naar structuur en daginvulling. Samen met zijn coach Zino ging hij op zoek, en met succes. “Ik ga nu weer naar school en dat is mede dankzij Impacter gelukt.”

Impacter Irene

"Ik heb nu een beter beeld wat ik wil gaan studeren"

Irene deed al vrijwilligerswerk op een zorgboerderij. Door Corona mocht er niemand meer naar de boerderij toe, en het vrijwilligerswerk stopte. Na een tijdje voelde het niet goed om niets te doen. “Ik wilde op zoek naar iets nieuws. Vrijwilligerswerk, maar ook iets voor de langere termijn, zoals een studie.”

Impacter Edgar

"Ik ben veel gemotiveerder!"

Vraag Edgar naar zijn muziek en hij begint meteen te glunderen. Hij wil niets liever dan het neerzetten van een show met zijn eigen muziek. En die droom komt steeds een beetje dichterbij.

Impacter Jet

"Dit gaf zoveel ruimte in mijn hoofd"

Help! Wat moet ik gaan studeren? Moet ik überhaupt wel gaan studeren? Allemaal vragen waar Impacter Jet zelf geen antwoord op kon vinden.

Impacter Vivièn

"Ik wil mensen de waarheid laten zien"

Een eigen documentaire maken, dat lijkt Vivièn écht tof. En dan ook nog over zichzelf. “Een beetje ongemakkelijk voelt het nog wel”, zegt ze giechelend.

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.