Mogelijke routes

Impacter is er voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen willen leren kennen, iets willen doen voor de maatschappij, hun droom waarmaken of een eigen project opzetten. Dat kan op verschillende manieren: één op één of in een groep. Hoelang je route duurt, is afhankelijk van jouw wensen. Dat kan 4 uur per week zijn, maar ook een paar uur in de maand. Samen met je coach stem je een periode af. Zodra deze periode voorbij is ontvang je een certificaat van deelname met een afsluitende brief van de coach. Die ervaring kun je mooi meenemen op je cv! Benieuwd of Impacter iets voor jou is?

Bekijk de veelgestelde vragen

Eén op één

De eerste optie om bij Impacter aan de slag te gaan is één op één onder begeleiding van je eigen jongerencoach. Hierbij krijg je de kans om ideeën voor te leggen aan je coach, te leren in een omgeving waar experimenteren oké is en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. Je kan vanuit verschillende motivaties bij ons aankloppen: omdat je andere mensen wil helpen, omdat je ervaring op wil doen, omdat je anderen wil ontmoeten of je droom najagen. Maar ook als je juist helemaal niet weet wat je wilt en wat bij je past zit je bij ons goed.

Lees meer over één op één coaching

In een groep

Naast één op één coaching kun je bij ons ook aan de slag in een groep. Dat noemen we het ImpacterLAB. In het LAB werk je aan je eigen maatschappelijke project, onder begeleiding van één of twee van onze coaches. Je eigen kledingruil organiseren of juist een docu maken? Een speurtocht opzetten voor ouderen je buurt of liever een grote inzamelingsactie regelen? Allemaal voorbeelden van projecten die uit de LABS zijn ontstaan en waar jij met je vrienden, klasgenoten of nieuwe toffe mensen die je leert kennen aan kunt werken.

Lees meer over het ImpacterLAB

Meer informatie

Een keer met een van de coaches praten om te ontdekken wat bij jou past?