Samenwerken met Impacter

Gelijkwaardigheid en de kans om jezelf te ontwikkelen als jongere staan centraal bij Impacter. We helpen jongeren tussen de 12 en 30 jaar hun passies en talenten ontdekken op een plek die bij hen past en waar ze kunnen groeien. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen met scholen, bedrijven, organisaties en professionals, die ervoor zorgen dat we nog meer impact kunnen maken.

 

 

Als onderwijsinstelling

Speciaal voor scholen hebben we het ImpacterLAB ontwikkeld. Hierbij werken leerlingen of studenten in groepjes aan hun eigen project, onder begeleiding van onze coaches. Wij brainstormen met de jongeren en helpen ze hun ideeën concreet te maken. De frequentie en invulling van het ImpacterLAB wordt afgestemd met de school. Hierna is het natuurlijk altijd mogelijk voor de leerlingen om hun project te blijven voortzetten of een individuele route bij Impacter te starten.

Wil jij een ImpacterLAB op jouw school? Greijdanus, Viaa, Deltion College en de Calo opleiding van Hogeschool Windesheim gingen je al voor.

Impacter maakt het mogelijk dat onze leerlingen, onafhankelijk van docenten, iets voor de maatschappij kunnen betekenen. – Edwin van der Molen, docent Greijdanus

Lees meer over samenwerken als onderwijsinstelling

Als bedrijf of organisatie

Impacter werkt samen met talloze bedrijven en organisaties in en rondom Zwolle. Wij laten jongeren tijdens hun tijd bij Impacter kennismaken met vrijwilligerswerk bij bijvoorbeeld Hedon, Humanitas, de Jongerenraad, Stichting Kringloop Zwolle en nog vele andere organisaties. Wil jij graag samenwerken met Impacter en jongeren een kans geven binnen jouw organisatie? Op jouw locatie een ImpacterLAB organiseren? Of wil je op een andere manier Impacter ondersteunen? Neem contact met ons op!

Meer informatie over samenwerken als bedrijf

Als professional

Ben jij een professional, zelfstandig ondernemer, of iemand met expertise op een bepaald gebied en wil je jouw kennis delen met een jongere? Wij hebben de afgelopen jaren al jongeren gematcht aan docenten, (stem)acteurs, kunstenaars, muzikanten, filmmakers, raadsleden.. de mogelijkheden zijn eindeloos. Met één gesprek zijn de jongeren vaak al een stuk op weg geholpen.

Je kunt je als professional ook aansluiten bij de Impacter Stuurgroep en met ons meedenken over het nóg succesvoller maken van Impacter.

Lees meer over samenwerken als professional

Samenwerken?