Kort maar krachtig: een paar vragen over Impacter

Doe je mee?

Voor wie is Impacter?

Impacter is een project uit het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd voor Zwolse jongeren tussen de 14 en 27 jaar. Wij gaan op zoek naar jou: op scholen, sportverenigingen of in de stad. Wie wij dan precies zoeken? Iedereen die graag iets wil leren, ontdekken en wil doen voor een ander.

Ik wil me inzetten voor een ander, maar hoe doe ik dat?

Supertof dat je je wilt inzetten voor een ander. Samen met jouw coach ga je op zoek naar initiatieven of projecten waar je op aan kunt sluiten. Of misschien bedenk je zelf wel een heel nieuw project. Alles kan!

Ik wil mijn talenten ontdekken, helpen jullie mij op weg?

Ja, dat kunnen we zeker! Als je gekoppeld bent aan de coach die het beste bij jou past, ga je samen met jouw coach op zoek naar jouw talenten en hoe je ze kunt inzetten.

Ik wil mijn ambities waarmaken, maar waar begin ik?

Jij weet heel goed wat je wilt, maar je weet niet hoe? Samen met jouw coach ga je op zoek naar een match tussen jou en een bedrijf, of ontwikkel je een project waardoor jij jouw ambities waar kan maken. Hoe tof is dat?

Enneh... wat kost het?

Deelname aan Impacter is helemaal gratis!

Wat is MDT?

MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd. Doe je mee met een MDT als Impacter, dan ontdek je je talenten en doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker.

Doe je mee?

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.