Voor wie is Impacter?

Impacter is een project uit het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. We richten ons op jongeren tussen de 12 en 30 jaar, maar als je iets jonger of ouder bent mag je ook contact met ons opnemen. In het kort is Impacter er voor jongeren die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen willen leren kennen, iets willen doen voor de maatschappij, hun droom waarmaken of een eigen project opzetten. Dat kan op verschillende manieren: één op één of in een groep.

Lees hier meer over Impacter

Eén op één

De eerste optie om bij Impacter aan de slag te gaan is één op één onder begeleiding van je eigen jongerencoach. Hierbij krijg je de kans om ideeën voor te leggen aan je coach, te leren in een omgeving waar experimenteren oké is en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. Je kan vanuit verschillende motivaties bij ons aankloppen: omdat je andere mensen wil helpen, omdat je ervaring op wil doen, omdat je anderen wil ontmoeten of je droom najagen. Maar ook als je juist helemaal niet weet wat je wilt en wat bij je past zit je bij ons goed.

Lees meer over één op één coaching

In een groep

Naast één op één coaching kun je bij ons ook aan de slag in een groep. Dat noemen we het ImpacterLAB. In het LAB werk je aan je eigen maatschappelijke project, onder begeleiding van één of twee van onze coaches. Je eigen kledingruil organiseren of juist een docu maken? Een speurtocht opzetten voor ouderen je buurt of liever een grote inzamelingsactie regelen? Allemaal voorbeelden van projecten die uit de LABS zijn ontstaan en waar jij met je vrienden, klasgenoten of nieuwe toffe mensen die je leert kennen aan kunt werken.

Lees meer over het ImpacterLAB

Let's meet up

Kennismaken met onze coaches of meer informatie?