Impacter Edgar

"Ik ben veel gemotiveerder!"

Vraag Edgar naar zijn muziek en hij begint meteen te glunderen. Hij wil niets liever dan het neerzetten van een show met zijn eigen muziek. En die droom komt steeds een beetje dichterbij.

Elkaar versterken

Ideeën heeft Edgar (dj en producer) genoeg. De uitdaging zit vooral in de uitvoering. “Joep heeft mij daarom veel geholpen met het structureren van mijn ideeën. Hij geeft feedback en stimuleert mij om actie te ondernemen.” Toen Edgar iets wilde organiseren in het Vliegende Paard, vond hij dat best spannend. “In het begin was ik wel een beetje onzeker. Joep zei toen tegen mij: nee heb je, ja kun je krijgen. Gewoon doen dus!”

Edgar komt regelmatig samen met andere Impacters. “Zo kunnen we samen dingen opbouwen en elkaar helpen.” Zo heeft Wouter Edgar al een paar keer gefilmd. “Wouter kan werken aan zijn portfolio en ik heb een video die ik kan gebruiken.”

“De muziekwereld is best moeilijk”

Vertrouwen
Inmiddels is het plan voor 2020 uitgedacht. “En dat is best praktisch. Zo zet ik elke maand een mixtape online en wil ik dit jaar nog mijn eigen nummer uitbrengen. Ik ben nu echt veel gemotiveerder om mijn doelen te halen.” Dat de muziekwereld een moeilijke wereld is, weet Edgar heel goed. “Ik moet er veel voor doen, maar een show met mijn eigen muziek wil ik heel graag. En ik heb er eigenlijk best wel vertrouwen in dat het gaat lukken.”

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Arjan

"Je moet het zelf doen, maar het is superfijn als je handvatten krijgt"

Impacter Arjan was op zoek naar structuur en daginvulling. Samen met zijn coach Zino ging hij op zoek, en met succes. “Ik ga nu weer naar school en dat is mede dankzij Impacter gelukt.”

Impacter Irene

"Ik heb nu een beter beeld wat ik wil gaan studeren"

Irene deed al vrijwilligerswerk op een zorgboerderij. Door Corona mocht er niemand meer naar de boerderij toe, en het vrijwilligerswerk stopte. Na een tijdje voelde het niet goed om niets te doen. “Ik wilde op zoek naar iets nieuws. Vrijwilligerswerk, maar ook iets voor de langere termijn, zoals een studie.”

Impacter Jet

"Dit gaf zoveel ruimte in mijn hoofd"

Help! Wat moet ik gaan studeren? Moet ik überhaupt wel gaan studeren? Allemaal vragen waar Impacter Jet zelf geen antwoord op kon vinden.

Impacter Kim

"Ik wil andere mensen inspireren"

Deze stoere meid weet goed wat ze wil: influencer worden. “Dat is echt mijn droom.” Samen met coach Judith gaat ze de uitdaging aan.

 

Impacter Vivièn

"Ik wil mensen de waarheid laten zien"

Een eigen documentaire maken, dat lijkt Vivièn écht tof. En dan ook nog over zichzelf. “Een beetje ongemakkelijk voelt het nog wel”, zegt ze giechelend.

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.