Coach Sander

"Ik help je graag om in je kracht te gaan staan"

Als jongere kom je voor een heel lastig vraagstuk te staan, identiteit. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Al deze vragen zijn belangrijk om jezelf te vormen. Dit is alleen iets makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb mij dit zelf ook lang genoeg afgevraagd.  

Hetzelfde pad bewandelen

Ik kom uit een hoogopgeleid gezin, beide ouders hebben aan de universiteit gestudeerd en mijn zus was goed bezig om ditzelfde pad te bewandelen. Logisch dat ik destijds als jonger broertje dan ook dit pad wilde belopen. Echter kwam ik er op jonge leeftijd achter dat ik dyslexie en ADHD heb. Dit maakte dat het schoolsysteem erg lastig werd voor mij en hierdoor voelde ik me altijd minder slim dan mijn ouders en mijn zus. Toch bleef ik volhouden dat ik later ook naar de universiteit toe wilde. Ook al wist ik heel goed dat dit eigenlijk niet perse ‘mijn’ pad zou zijn..  

In eerste instantie leidde dit naar nog meer afkeer naar de gevestigde orde (mijn ouders en zus). Daarna ben ik in mijn ‘rebelse’ fase terechtgekomen met alle positieve en negatieve effecten van dien. Ik voelde me altijd onbegrepen, alsof ik er niet bij hoorde. Want wat maakte nou dat ik zo erg anders was? Eerst keek ik hier erg negatief naar, maar in deze periode ben ik er achter gekomen dat ik dan dus juist andere sterke kanten heb.  

Mezelf gevonden  

Ik wil graag mensen helpen, ik denk graag met anderen mee, ik houd van in contact zijn en omring mij graag met andere mensen. Ik ben een mensen-mens! Toen ik hier eenmaal achter was, gingen dingen mij een stuk beter af. Ik ben een ander pad in geslagen, en koos ervoor om Social Work te studeren op Windesheim. Dit wel met het doel om door te groeien naar de universiteit (ik had namelijk de lat voor mijzelf nog steeds zo hoog gelegd). Ik hoopte zó dat ik mij hier uiteindelijk op mijn plek zou voelen, maar helaas kwam het daar niet van. Ik stond namelijk nog niet in mijn kracht.  

Dit maakte dat ik na drie maanden toch ben gestopt met de opleiding en ik toen de keuze heb gemaakt om Sociaal Werk te gaan studeren bij Landstede (MBO). Hier heb ik mezelf volledig gevonden. Het minder theoretisch werken sloeg aan bij mij. Ik stond voor het eerst in mijn leven in mijn kracht. Dit maakt dat ik nu zekerder en blijer in het leven sta!  

Wat voor coach ben je?

Ik ben een iemand die heel eerlijk en geïnteresseerd is. Ik wil graag jou leren kennen, en hoop dat jij mij ook wil leren kennen. Dit is denk ik een mooie start om later de diepte mee in te duiken. Ik geloof heel erg in “de kracht van kwetsbaarheid”, wat bekent dat het oké is om jezelf te laten zien zoals je bent. Ik denk dat als jij je kwetsbaar durft op te stellen dat je enorm kan groeien en kom je misschien achter dingen waar je anders niet achter was gekomen. Dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk of gewoon heel spannend. Ik hoop als jongerencoach naast je te kunnen staan, een steun te zijn en je aan te moedigen om je eigen pad te ontdekken. 

Kennismaken?

Ben jij ook opzoek naar jouw identiteit en vraag je je af hoe jij in jouw kracht kan gaan staan? Stuur mij een mailtje en dan gaan we samen op onderzoek uit.  

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Isa

"Samen ontdekken, dat is mijn streven"

Toen ik mijn diploma voor de middelbare school had gehaald, was ik zo blij! Eindelijk je eigen richting kiezen. Maar wacht, moet ik nu al weten wat ik later wil worden? Ik koos een opleiding, maar merkte dat er nog iets ontbrak. Toch besloot ik verder te gaan. Toen ik zwanger werd in mijn laatste studiejaar, stond mijn leven op zijn kop. Ik besloot zo snel mogelijk mijn diploma te halen, maar de vraag: ‘wie ben ik?’ kwam steeds weer naar boven. Nu ik mijn plek heb gevonden, wil ik graag samen met jou jouw pad gaan ontdekken.

Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Tijdens mijn burn-out en depressie had ik géén idee welk beroep ik later wilde worden. Faalangst, identiteitscrisis, keuzestress… dat waren geen onbekende gebieden voor mij. Herkenbaar? Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik nu met jou meedenken. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!

Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.