Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.

Een groot deel van je tijd..

breng je door in een klaslokaal, achter een bureau, op een stoel, met een laptop voor je neus en een docent die verteld hoe en wat je moet doen.Maar als ik denk aan de belangrijkste lessen die ik leerde in het leven, of de momenten dat ik bezig was met wat mij voldoening geeft, dan speelden die zich meestal niet af in klaslokalen maar op onbewaakte ogenblikken. Op momenten dat het onverwachte opeens aan de deur klopte. Nog niet zo heel lang geleden gebeurde dat toen ik van een maand reizen terugkwam, direct verhuisde en er op mijn werk veranderingen kwamen. Ik begon mij af te vragen: Doe ik nog wel wat ik graag wil? Zit ik hier nog wel op mijn plek? Wat is toch dat gevoel wat eigenlijk al best lang aan mij knaagt?

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Of als het niet (meer) zo tof is als je had verwacht. Maar als dat gebeurt, is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad.

Ik ben gaan zie dat het daar gebeurt, juist in die periode waarin je af moet wijken van je plan, dat daar het avontuur te vinden is! Maar het is best lastig om in je eentje een nieuw spoor te ontdekken. En dan kom ik om de hoek kijken. 

 

 

Wat voor coach ben je?

Als coach help ik je te ontdekken wat je nu eigenlijk wil, wat je belangrijk vindt en waar je naartoe wilt. Ik ben op zoek naar het goede en heb aandacht voor de kleine dingen. Ben jij op zoek naar een verandering of weet je gewoon even niet welke kant je met je leven op wilt gaan? Hoe jij impact kunt maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn interesses en hobby’s? Dat zijn er veel! Tekenen & schilderen, wintersneeuwbergwandelen, fietsen, kanoën, natuurzwemmen, buiten eten, moestuinieren, dingen van hout maken, de politiek, kunst, koffie.

 

Kennismaken?

Stuur me een mailtje of app naar 06 – 38669484.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Sander

"Ik help je graag om in je kracht te gaan staan"

Als jongere kom je voor een heel lastig vraagstuk te staan, identiteit. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Al deze vragen zijn belangrijk om jezelf te vormen. Dit is alleen iets makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb mij dit zelf ook lang genoeg afgevraagd.  

Coach Isa

"Samen ontdekken, dat is mijn streven"

Toen ik mijn diploma voor de middelbare school had gehaald, was ik zo blij! Eindelijk je eigen richting kiezen. Maar wacht, moet ik nu al weten wat ik later wil worden? Ik koos een opleiding, maar merkte dat er nog iets ontbrak. Toch besloot ik verder te gaan. Toen ik zwanger werd in mijn laatste studiejaar, stond mijn leven op zijn kop. Ik besloot zo snel mogelijk mijn diploma te halen, maar de vraag: ‘wie ben ik?’ kwam steeds weer naar boven. Nu ik mijn plek heb gevonden, wil ik graag samen met jou jouw pad gaan ontdekken.

Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Tijdens mijn burn-out en depressie had ik géén idee welk beroep ik later wilde worden. Faalangst, identiteitscrisis, keuzestress… dat waren geen onbekende gebieden voor mij. Herkenbaar? Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik nu met jou meedenken. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!