Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Tijdens mijn burn-out en depressie had ik géén idee welk beroep ik later wilde worden. Faalangst, identiteitscrisis, keuzestress… dat waren geen onbekende gebieden voor mij. Herkenbaar? Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik nu met jou meedenken. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!

Wat drijft jou?

Ik dacht dat ik journalist wilde worden, toen ik op mijn 17e mijn studiekeuze moest maken. En dat was ook best leuk hoor, die studie journalistiek. Maar ik miste toch iets. ‘Was dit het nou?…’, dacht ik telkens. Ging op mezelf wonen en liep volledig vast. Ik was bang om stage te lopen. Want wat als ik dat helemaal niet kon? Ik trok me steeds meer terug en belandde in een depressie. Gelukkig maar… want het heeft een heel erg veel geleerd. Wie ik nu eigenlijk écht ben, bijvoorbeeld.

Interviewen en schrijven zijn vandaag de dag nog steeds mijn hobby’s. Maar ik wilde meer dan alleen luisteren en opschrijven. Ik wil ook mensen aanzetten, begeleiden en waar nodig ondersteunen. En dus ging ik Coaching studeren. Want hoe tof dat ik met mijn ervaringen andere mensen kan helpen om te onderzoeken waar hun vuur van gaat branden? Samen met mijn vriend woon ik inmiddels in de Flevopolder, maar Zwolle heeft nog altijd een speciaal plekje in mijn hart.

 

Wat voor coach ben je?

In een gesprek met mij duiken we in jouw drijfveren: wie ben jij? En wat past bij jou? We laten los wat kan en wat niet kan en zoomen volledig uit. Want was als álles kan? Wat zou jij dan graag willen? Dit stilstaan maakt dat je soms júíst verder komt. Ik ben geduldig, lief en betrouwbaar. Ik kan me goed aanpassen aan waar jij je fijn bij voelt. Wil je lekker erop uit? Dan duiken we het park of de stad in om te onderzoeken wat jij wilt doen bij Impacter. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi. En als je nog niet precies weet wie je bent, is dat ook helemaal goed.

Ik ben oprecht en open. Je weet precies wat je aan mij hebt. Mijn eigen zoektocht en struggels maken dat ik je goed begrijp. Ook ik heb geslingerd. Maar dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel goed weet wat ik wil (en wat niet).  Tegenwoordig moet alles sneller, groter, beter en mooier. Bij mij niet. Wij gaan samen lekker fouten maken en lol trappen. Vanuit die positie ontdekken we wat jij nu écht wilt in je leven. Samen kijken we naar wat je nodig hebt om stappen vooruit te zetten. En dat doen we op jouw eigen tempo én met plezier.

Interesses/hobbys: die lijst is eindeloos. Maar klop vooral bij mij aan als jij net als ik houdt van: muziek, schrijven, creatieve dingen, zingen, dansen, mode, kunst, cultuur, mindfulness, psychologie en/of duurzaamheid. Ook werk ik graag met neurodivergente mensen, denk aan AD(H)D, autisme, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit. Ik ben zelf trouwens hoogsensitief.

 

Kennismaken?

Stuur me een mailtje of app naar 06 – 19694584.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.

Coach Judith

"Droom groot, maar zet kleine stappen!"

Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd. Graag help ik jou ook dingen te vinden waar je energie van krijgt! Wat je van mij kunt verwachten als coach? Ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg. Datzelfde verwacht ik ook van jou. Ik heb best wat (eigen of werk-) ervaring met faalangst, AD(H)D, autisme en dergelijke en praat ook daar graag met je over.