Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Bezwijken onder keuzestress, faalangst, een identiteitscrisis… Been there, done that. Vanuit mijn eigen zoektocht naar wat ik nou wilde worden ‘als ik later groot ben’, inspireer ik nu graag zelf jongeren bij het ontdekken van hun passie en ontwikkelen van hun talenten. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!

Merel (26) woont in Dronten en is coach bij Impacter sinds mei 2022

Tijdens mijn studie journalistiek op Hogeschool Windesheim in Zwolle ontdekte ik al gauw dat ik graag de diepte in duik met mijn gesprekspartner. Wat drijft mensen? Waar worden ze nu echt enthousiast van? Tijdens mijn eigen vrijwilligerswerk bij een studentenvereniging ontdekte ik het tof het is om met jonge mensen te werken, en je in te zetten voor een ander. Interviewen en schrijven zijn vandaag de dag nog steeds mijn hobby’s. Maar ik wilde meer dan alleen luisteren en opschrijven. Ik wil ook mensen aanzetten, begeleiden en waar nodig ondersteunen. Dat resulteerde in een vervolgstudie Coaching, ook op Windesheim. Samen met mijn vriend woon ik inmiddels in de Flevopolder, maar Zwolle heeft nog altijd een speciaal plekje in mijn hart.

Wat voor coach ben ik?

In een gesprek met mij duiken we in jouw drijfveren: wie ben jij? En wat past bij jou? We maken een pas op de plaats, staan even stil en zoomen uit. Soms kom je verder door even stil te staan. Met mijn geduld, inlevingsvermogen en betrouwbare karakter kom ik bij je tot de kern. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi. En als je nog niet precies weet wie je bent, is dat ook helemaal goed.

Ik ben oprecht en open. Je weet precies wat je aan mij hebt. Mijn eigen zoektocht en struggels maken dat ik je goed begrijp. Ook ik heb geslingerd, gezocht en uiteindelijk gevonden. De wereld zoals die nu is, maakt het voor veel jonge mensen lastig om hun plek te vinden. Er is zo veel mogelijk, en er moet zo veel. Niet gek dat je het even niet meer weet! En weet je? Niemand weet eigenlijk hoe het leven precies werkt! We moeten proberen, experimenteren, fouten maken, spelen. Dat maakt dat we vooruit komen. Ik weet hoe lastig een zoektocht naar je identiteit en loopbaan kan zijn. Soms komt er niets uit onze vingers, en lopen we helemaal vast. En worden we vervolgens boos op onszelf. Samen kijken we naar wat je nodig hebt om stappen vooruit te zetten. En dat doen we op jouw eigen tempo én met plezier.

Interesses/hobbys: die lijst is eindeloos. Ik ben zo’n iemand die elke maand een nieuwe hobby heeft. Muziek heeft altijd een speciale plek in mijn leven. Ik zing graag, speel gitaar en luister non-stop naar de meest uiteenlopende Spotify-lijsten. Sowieso alles wat creatief is, maakt mij overenthousiast. Denk aan: dansen, mode, kunst, cultuur, schrijven etc. Ook met thema’s als mindfulness, psychologie, duurzaamheid en/of hoogsensitiviteit ben je bij mij aan het juiste adres.

Stuur me een mailtje!

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.

Coach Judith

"Droom groot, maar zet kleine stappen!"

Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd. Graag help ik jou ook dingen te vinden waar je energie van krijgt! Wat je van mij kunt verwachten als coach? Ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg. Datzelfde verwacht ik ook van jou. Ik heb best wat (eigen of werk-) ervaring met faalangst, AD(H)D, autisme en dergelijke en praat ook daar graag met je over.

Coach Verena

"Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen!"

Als coach ga ik vooral luisteren naar jouw verhaal. Mensen geven als ze praten vaak ongemerkt signalen af. Die pak ik op, en samen gaan we dit uitwerken. Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen! En ik doe niet aan de term ‘lastig’. Niemand is een lastig persoon, het gedrag kan soms lastig zijn. En daar kan je aan werken!