Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Tijdens mijn burn-out en depressie had ik géén idee welk beroep ik later wilde worden. Faalangst, identiteitscrisis, keuzestress… dat waren geen onbekende gebieden voor mij. Herkenbaar? Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik nu met jou meedenken. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!

Wat drijft jou?

Ik dacht dat ik journalist wilde worden, toen ik op mijn 17e mijn studiekeuze moest maken. En dat was ook best leuk hoor, die studie journalistiek. Maar ik miste toch iets. ‘Was dit het nou?…’, dacht ik telkens. Ging op mezelf wonen en liep volledig vast. Ik was bang om stage te lopen. Want wat als ik dat helemaal niet kon? Ik trok me steeds meer terug en belandde in een depressie. Gelukkig maar… want het heeft een heel erg veel geleerd. Wie ik nu eigenlijk écht ben, bijvoorbeeld.

Interviewen en schrijven zijn vandaag de dag nog steeds mijn hobby’s. Maar ik wilde meer dan alleen luisteren en opschrijven. Ik wil ook mensen aanzetten, begeleiden en waar nodig ondersteunen. En dus ging ik Coaching studeren. Want hoe tof dat ik met mijn ervaringen andere mensen kan helpen om te onderzoeken waar hun vuur van gaat branden?

 

 

Wat voor coach ben je?

In een gesprek met mij duiken we in jouw drijfveren: wie ben jij? En wat past bij jou? We laten los wat kan en wat niet kan en zoomen volledig uit. Want wat als álles kan? Wat zou jij dan graag willen? Dit stilstaan maakt dat je soms júíst verder komt. Ik ben geduldig, lief en betrouwbaar. Ik kan me goed aanpassen aan waar jij je fijn bij voelt. Wil je lekker erop uit? Dan duiken we het park of de stad in om te onderzoeken wat jij wilt doen bij Impacter. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi. En als je nog niet precies weet wie je bent, is dat ook helemaal goed.

Ik ben oprecht en open. Je weet precies wat je aan mij hebt. Mijn eigen zoektocht en struggels maken dat ik je goed begrijp. Ook ik heb geslingerd. Maar dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel goed weet wat ik wil (en wat niet).  Tegenwoordig moet alles sneller, groter, beter en mooier. Bij mij niet. Wij gaan samen lekker fouten maken en lol trappen. Vanuit die positie ontdekken we wat jij nu écht wilt in je leven. Samen kijken we naar wat je nodig hebt om stappen vooruit te zetten. En dat doen we op jouw eigen tempo én met plezier.

Interesses/hobbys: die lijst is eindeloos. Maar klop vooral bij mij aan als jij net als ik houdt van: muziek, schrijven, creatieve dingen, zingen, dansen, mode, kunst, cultuur, mindfulness, psychologie en/of duurzaamheid. Ook werk ik graag met neurodivergente mensen, denk aan AD(H)D, autisme, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit. Ik ben zelf trouwens hoogsensitief.

 

Kennismaken?

Stuur me een mailtje of app naar 06 – 19694584.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Sander

"Ik help je graag om in je kracht te gaan staan"

Als jongere kom je voor een heel lastig vraagstuk te staan, identiteit. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Al deze vragen zijn belangrijk om jezelf te vormen. Dit is alleen iets makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb mij dit zelf ook lang genoeg afgevraagd.  

Coach Isa

"Samen ontdekken, dat is mijn streven"

Toen ik mijn diploma voor de middelbare school had gehaald, was ik zo blij! Eindelijk je eigen richting kiezen. Maar wacht, moet ik nu al weten wat ik later wil worden? Ik koos een opleiding, maar merkte dat er nog iets ontbrak. Toch besloot ik verder te gaan. Toen ik zwanger werd in mijn laatste studiejaar, stond mijn leven op zijn kop. Ik besloot zo snel mogelijk mijn diploma te halen, maar de vraag: ‘wie ben ik?’ kwam steeds weer naar boven. Nu ik mijn plek heb gevonden, wil ik graag samen met jou jouw pad gaan ontdekken.

Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.