Coach Isa

"Samen ontdekken, dat is mijn streven"

Toen ik mijn diploma voor de middelbare school had gehaald, was ik zo blij! Eindelijk je eigen richting kiezen. Maar wacht, moet ik nu al weten wat ik later wil worden? Ik koos een opleiding, maar merkte dat er nog iets ontbrak. Toch besloot ik verder te gaan. Toen ik zwanger werd in mijn laatste studiejaar, stond mijn leven op zijn kop. Ik besloot zo snel mogelijk mijn diploma te halen, maar de vraag: ‘wie ben ik?’ kwam steeds weer naar boven. Nu ik mijn plek heb gevonden, wil ik graag samen met jou jouw pad gaan ontdekken.

Mijn leven op zijn kop

Met een grote speurtocht naar opleidingen en de gedachte dat ik gewoon moet kiezen wat me leuk leek, koos ik uiteindelijk voor de opleiding evenementenorganisatie, marketing en communicatie. Tijdens deze opleiding kwam ik er al snel achter dat ik iets ontbrak, maar wat? Ik onderdrukte deze vraag in mij en ging verder waar ik mee bezig was. Op mijn negentiende zat ik in het laatste jaar van de opleiding en kwam ik er achter dat ik zwanger was. Mijn hele leven stond op zijn kop! Moest ik als student een kind opvoeden? Ik besloot zo snel mogelijk mijn diploma te behalen en kreeg deze precies een week voor mijn bevalling. In de tussentijd had ik al afscheid moeten nemen van mijn studentenhuis, waar ik met mijn vriendinnen woonde en mocht ik deze inruilen voor mijn oude vertrouwde slaapkamer bij mijn ouderlijk huis. Hier heb ik de eerste drie maanden na de geboorte van mijn dochter gewoond.

Na drie maanden vonden we een plekje om te kunnen wonen. Het enige wat nog mistte was hetgeen dat ik heel graag wilde, een leuke invulling van mijn week. Ik had zin om te solliciteren! Maar toen kwam corona.. Hierdoor kon ik niet meer solliciteren in de sector wat mij echt leuk leek en ging ik opzoek naar een doodgewoon baantje om wat geld te verdienen. Prima natuurlijk, maar de vraag: Wie ben ik? Kwam steeds meer naar boven.

Na bijna drie jaar zoekende naar wie ik nou echt was en verschillende (bij)baantjes, heb ik het gevoel dat ik nu echt op de juiste plek zit. Ik ben enorm blij met mijn functie bij Impacter als jongerencoach en communicatiemedewerker!

 

Wat voor coach ben je?

Eerlijk is eerlijk, jongerencoach zijn is voor mij ook de eerste keer. Samen ontdekken, dat is mijn streven. Ik ben een open boek, oprecht, enthousiast en eerlijk. Voor mij is niks te gek en je kunt me alles vertellen! Ik ben een coach die naast jou wil lopen om te kijken waar jij nou echt blij van wordt. Hoe we dat gaan doen? We gaan het gewoon doen, proberen. Vallen en opstaan hoort erbij. Je bent al goed zoals je bent! Zullen we het samen gaan ontdekken?

Interesse/hobby’s: die zijn er zeker en heb er elke keer weer wat nieuwe bij! Voor nu ben ik voornamelijk bezig met het (om)bouwen van een camper, ben ik helemaal thuis is het vinden van de tofste kringloopfondsten, hou ik van zingen, dansen en muziek en ben ik graag creatief bezig met o.a. grafische vormgeving, bedenken van events, social media, interieur en nog veel meer.

Kennismaken?

Let’s meet! Ik werk dinsdag t/m vrijdag. Stuur me een mailtje of appje via 06 – 81362545.

 

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Sander

"Ik help je graag om in je kracht te gaan staan"

Als jongere kom je voor een heel lastig vraagstuk te staan, identiteit. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Al deze vragen zijn belangrijk om jezelf te vormen. Dit is alleen iets makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb mij dit zelf ook lang genoeg afgevraagd.  

Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Tijdens mijn burn-out en depressie had ik géén idee welk beroep ik later wilde worden. Faalangst, identiteitscrisis, keuzestress… dat waren geen onbekende gebieden voor mij. Herkenbaar? Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik nu met jou meedenken. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!

Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.