Soep voor de vrijheid!

herdenken | vrijheid | ontmoeten

De organisatie van het Bevrijdingsfestival Overijssel maakte op 4 mei een vrijheidsmaaltijd voor 100 mensen. Impacter ging helpen!

Door samen een maaltijd te delen, staan we op deze bijzondere dag stil bij onze vrijheid. Juist nu is er behoefte aan verbondenheid, elkaar te ontmoeten. Samen.

Bekijk het recept van de vrijheidssoep

Kledingruilactie

duurzaamheid | consuminderen

Impacter Kiki organiseert een kledingruilactie voor jongeren in Zwolle tussen de 14-27 jaar. Zonde om niet gebruikte kleding zomaar weg te doen. Maak er iemand anders blij mee!

Meedoen? Check onze insta!

Plantenactie met kunstenaar Dennie Boxem

klimaat | duurzaamheid | bewustwording

De wereld moet vergroenen. Iedereen die een groene stip zet op het kunstwerk ‘David Attenborough Rewilds The World’ van kunstenaar Dennie Boxem krijgt daar een gratis plant bij om je tuin groener te maken. Impacter hielp Dennie met deze actie. “We dragen graag bij aan initiatieven zoals deze. Met Impacter laten we jongeren zien en ervaren waar zij het verschil kunnen maken. Door Dennie te helpen met het uitdelen van de planten dragen we dus ook ons eigen steentje, uh stipje, bij!”, zegt coach Judith. Inmiddels droegen er ruim 600 mensen bij aan het kunstwerk.

Lees het artikel in de Swollenaer

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.