Wat is de Ideeënfabriek?

Heb jij een tof idee voor een maatschappelijk project? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Zet jouw idee om in actie in de Ideeënfabriek van Impacter!

Elke maandag van 16:00 – 17:30 uur denken wij met je mee en kun je je eigen project starten voor de stad, een ander of jezelf! Jij hebt zelf de touwtjes in handen en wij helpen waar nodig om je idee uit te werken. Maak gebruik van onze marketingafdeling en ons netwerk in de stad om je project onder de aandacht te brengen.

Blijkt dat je extra kennis of vaardigheden nodig hebt om jouw project te realiseren? Wij nodigen regelmatig experts uit om je te inspireren en je talent verder te ontwikkelen.

Elke week starten we gezamenlijk met prikkelende vragen en ronden we ook samen af om te kijken wat jouw volgende stappen en actiepunten zijn. Zo kun je de volgende keer je project weer oppakken, waar je gebleven was.

‘Thuis merk ik dat ik de tijd er niet voor neem om mijn project uit te werken, omdat er altijd andere dingen belangrijker zijn. Bij de Ideeënfabriek kon ik effectief werken aan mijn project en ook denken ook de andere deelnemers hierin mee!’ – Deelnemer Ideeënfabriek 

 

 

 

Ben je nieuwsgierig en heb je nog vragen?