“Ik ben veel gemotiveerder”

Vraag Edgar naar zijn muziek en hij begint meteen te glunderen. Hij wil niets liever dan het neerzetten van een show met zijn eigen muziek. En die droom komt steeds een beetje dichterbij.

Ideeën heeft Edgar (dj en producer) genoeg. De uitdaging zit vooral in de uitvoering. “Joep heeft mij daarom veel geholpen met het structureren van mijn ideeën. Hij geeft feedback en stimuleert mij om actie te ondernemen.” Toen Edgar iets wilde organiseren in het Vliegende Paard, vond hij dat best spannend. “In het begin was ik wel een beetje onzeker. Joep zei toen tegen mij: nee heb je, ja kun je krijgen. Gewoon doen dus!”

Elkaar versterken

Edgar komt regelmatig samen met andere Impacters. “Zo kunnen we samen dingen opbouwen en elkaar helpen.” Zo heeft Wouter Edgar al een paar keer gefilmd. “Wouter kan werken aan zijn portfolio en ik heb een video die ik kan gebruiken.”

“De muziekwereld is best moeilijk.”

Vertrouwen

Inmiddels is het plan voor 2020 uitgedacht. “En dat is best praktisch. Zo zet ik elke maand een mixtape online en wil ik dit jaar nog mijn eigen nummer uitbrengen. Ik ben nu echt veel gemotiveerder om mijn doelen te halen.” Dat de muziekwereld een moeilijke wereld is, weet Edgar heel goed. “Ik moet er veel voor doen, maar een show met mijn eigen muziek wil ik heel graag. En ik heb er eigenlijk best wel vertrouwen in dat het gaat lukken.”