Huh? Hoe zit dat nou?

Hier beantwoorden we al je vragen over Impacter. Zit je vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op via info@impacter.nl.

Wat zijn de kosten van een Impacterroute?
Deelname aan Impacter is helemaal gratis! Wij willen dat jij de kans krijgt om je te ontwikkelen, je talent te ontdekken en/of iets terug te doen voor een ander. Het enige wat we van je vragen is een gemotiveerde houding en de wil om je in te zetten voor een ander. Niet zoveel gevraagd, toch?

Hoelang duurt een Impacterroute?
Dat hangt helemaal van jou af. Wil je graag een dagje meelopen? Of slechts een uurtje? Of haal jij meer uit je traject als je voor een langere periode meeloopt? Afhankelijk van jouw wensen, agenda en doel bekijken we wat slim is om te doen.

Moet ik aan een opleiding verbonden zijn om mee te doen?
Nee hoor, helemaal niet. Of je nou studeert of niet, een Impactertraject is een opzichzelfstaand iets. Dat betekent dat het een aanvulling is op je studie, werk, hobby of andere tijdsinvullingen.

Krijg ik een vergoeding?
Nee, je krijgt geen financiƫle vergoeding. Aan het eind van jouw traject ontvang je een certificaat van deelname. Je kunt je ervaring ook op je cv zetten.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.