Projectleider Impacter Zwolle (16 uur per week)

Jongeren kunnen op zóveel manieren impact maken. Maar waar begin je? En hoe weet je wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Als projectleider ga jij samen met ons team van coaches Zwolse jongeren daarbij ondersteunen!

Impacter is een project uit het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. Bij Impacter zetten jongeren zich vrijwillig in voor een ander, ontdekken hun talenten, ontmoeten nieuwe mensen en maken onze samenleving sterker. Ze krijgen de kans om te leren in een omgeving waar experimenteren oké is en waar ze gewaardeerd worden om wie ze zijn, zodat ze vertrouwen krijgen in zichzelf, hun talenten en hun plek in de maatschappij. Dat doen ze samen met ondersteuning van een jongerencoach. 

Wat ga jij doen?

Als Projectleider heb je contact met het team van coaches en met de projectleiders van de andere Impacter gemeenten in het land. Je hebt in beeld wat het team doet, waar het naar toe werkt en wat de doelen en effecten zijn. Een rapportage schrijven? Daar draai jij je hand niet voor om. Als projectleider bewaak je de koers: de lange termijn doelen heb jij paraat en je stuurt bij als dat nodig is. Ook zorg je dat het team compleet is. Is er een vacature? Dan trek jij de kar. Je zorgt voor intervisiemomenten met de coaches. Je ondersteunt de coaches en zorgt ervoor dat zij – als het nodig is – passende trainingen kunnen volgen.

Je bouwt verder op het al bestaande netwerk en breidt samenwerkingen met onderwijs en organisaties in Zwolle uit. Je sluit ook aan bij de landelijke MDT-werkgroep. Om het voortbestaan van Impacter Zwolle te borgen, schrijven we subsidieaanvragen. Jij draagt hier actief aan bij en bent betrokken bij de Raad van Advies en de stuurgroep van Impacter.

 

Wie ben jij?

Je kunt je helemaal vinden in ons motto ‘je bent al goed zoals je bent’. Je werkt graag doelgericht waarbij je focust op de borging voor de toekomst. Je voelt je prettig binnen een team dat op basis van gelijkwaardigheid werkt en waarbij positiviteit en creativiteit voorop staan. Met jouw scherpe analytische vermogen versterk jij het team. Het team werkt vanuit zelforganisatie. Dat betekent dat iedereen gelijkwaardig is en eigen rollen en taken heeft waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Jij sluit aan bij de cirkel Implementatie zelforganisatie vanuit de cirkel stedelijk jongerenparticipatie.

 

 

Over de organisatie

De oorsprong van Impacter ligt in Zwolle. Inmiddels zijn er in 14 gemeenten in Noordoost-Nederland Impacter coaches actief. Het team van Impacter Zwolle bestaat uit drie jongerencoaches, vrijwillige coaches én een projectleider. Ons doel is om jongeren niet alleen inzicht te geven in waar ze goed in zijn, maar hen vooral te laten ervaren dat die kwaliteiten door anderen gewaardeerd worden. Dat besef leidt ertoe dat deze jongeren zich vaker in willen zetten voor onze samenleving. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en vergroten hun netwerk. Wanneer je bij Impacter Zwolle gaat werken, kom je in dienst bij Travers Welzijn; een welzijnsorganisatie waar het werken met inwoners van Zwolle en het versterken van sociale stabiliteit het uitgangspunt is.

 

Wat je verder nog moet weten

 • Deze functie is voor 16 uur per week. Je kunt per 1 maart 2023 starten.
 • We bieden je een jaarcontract en hebben de intentie, bij wederzijds goedvinden en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden, dit te verlengen.
 • Op deze functie is de cao Sociaal Werk van toepassing. Afhankelijk van jouw werkervaring ontvang je een salaris van minimaal €2.921 en maximaal €3.298 per maand bij een dienstverband van 36 uur per week.
 • Daarnaast is er een Individueel KeuzeBudget bij Impacter, een budget van ruim 18% van het jaarsalaris dat je naar eigen inzicht en behoefte kunt besteden. Het IKB is opgebouwd uit:
  • 8% vakantietoeslag
  • 8,3% eindejaarsuitkering
  • 0,1% over het feitelijke salaris
  • de waarde van het bovenwettelijk verlof omgezet in een budget (o.b.v. een fulltime dienstverband is dat 26 uur op jaarbasis)
  • een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering van € 10,- per maand
 • Wij vinden jouw groei en ontwikkeling heel belangrijk. Daarom kun je naast de Impactertrainingen meedoen aan ons intern scholingsprogramma (ver)Sterk Sociaal werk in samenwerking met hogeschool Viaa en hogeschool Windesheim.
 • Verder kun je gebruik maken van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een loopbaanbudget (1,5% van je salaris), vitaliteitsuren (o.b.v. jouw leeftijd), aanmelding bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn, aanbod van verschillende trainingen voor je duurzame inzetbaarheid en verschillende opleidingsmogelijkheden via de Travers Academie.
 • Impacter is onderdeel van Travers Welzijn en ZwolleDoet!

 

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature is helaas niet meer mogelijk.