“Ik wil andere mensen inspireren”

Deze stoere meid weet goed wat ze wil: influencer worden. “Dat is echt mijn droom.” Samen met coach Judith gaat ze de uitdaging aan.

Iets terugdoen

Scrollend door de instafeed van queenofjetlags vertelt ze enthousiast waarom dit haar zo inspireert. “Je krijgt echt te zien hoe haar leven is. Dat vind ik heel erg leuk.” Maar, zegt ze daarna, ze zou het wel anders aanpakken. “Ik wil graag iets maatschappelijks doen. Judith helpt mij nu bij het zoeken van een bedrijf.  Zo helpt ze mij bij het maken van een sollicitatie en kijkt zij welke organisaties in Zwolle geschikt zijn. We zijn ook aan het kijken of ik misschien iemand anders kan helpen met vloggen, zodat ik op die manier iets terug kan doen voor een ander. Dat lijkt mij ook erg leuk.”

Een duwtje in de rug

“Ik ben graag lekker mezelf. En als ik voor de camera sta, dan ben ik dat”,  vertelt Kim tevreden. Stiekem vind ze dat ook best spannend, want het is niet niks om een video van jezelf op YouTube te plaatsen. “Soms ben ik bang dat mensen mij uitlachen om de video’s die ik maak. Maar aan de andere kant denk ik: ik moet mij daar niks van aantrekken. Ik moet juist trots zijn!”

“Mijn angst is mijn grootste uitdaging geworden.”

Dat Judith haar kan helpen bij het overwinnen van deze drempels, had ze niet verwacht. “Ik dacht echt: daar kan niemand mij bij helpen. Dat moet ik zelf doen. Maar nu vind ik het heel fijn dat Judith mij dat duwtje in de rug heeft gegeven. Ik denk dat dat ook geldt voor andere mensen, wat hun doel ook is. Soms heb je gewoon een duwtje nodig. Impacter geeft mij dat zeker. Wat eerst mijn angst was, is nu mijn grootste uitdaging.”