Coach Zino Rompas

"Muziek is een echte passie voor mij!"

Als ik jouw coach ben, kun je ervan uitgaan dat ik je écht wil leren kennen. Ik kan goed luisteren en heb veel geduld. Krijg ik inspiratie of ideeën uit een gesprek, dan wil ik het liefst gelijk bezig gaan!

“Aan mij heb je iemand met veel geduld!”

Zino Rompas, 24 jaar, Zwolle, coach bij Impacter sinds 2021

Na mijn studie Sociaal Cultureel Werk werkte ik in een kledingwinkel. Toch wilde ik heel graag met mensen werken en iets kunnen betekenen voor anderen. Zo ben ik bij Impacter terecht gekomen. Muziek is een echte passie voor mij, op mijn elfde begon ik met het schrijven en produceren van mijn eigen muziek. Inmiddels heb ik ook geleerd om video’s te maken. Ik heb vaak wel hele droge humor, wat ik ook graag inzet om situaties wat minder beladen te maken. Daarnaast ben ik een open boek en mag je mij alles vragen. Van mijn oma kreeg ik de wijsheid ‘We zullen doorgaan’ mee. Het motiveert me om verder te gaan, óók (of misschien wel juist) als het even tegenzit.

Je kan mij wakker maken voor lekkere Sushi! En wat er ook aan de hand is, vrienden kunnen mij altijd bellen. Ook ’s nachts!

“Aan mij heb je iemand met een echt luisterend oor en veel geduld!”

Wat voor coach ben je?

Als ik jouw coach ben, kun je ervan uitgaan dat ik je écht wil leren kennen. Ik kan goed luisteren en heb veel geduld. Krijg ik inspiratie of ideeën uit een gesprek, dan wil ik het liefst gelijk bezig gaan!

Interesses/hobby’s: muziek schrijven en produceren, gamen, video-editing, uit eten gaan met vrienden (als het weer kan!)

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Rosalie

"Het komt wel goed. Anders goed, maar dat is ook goed."

Ik ben een enthousiaste coach die graag actief en creatief te werk gaat. Er is veel mogelijk, als we maar willen. Mijn netwerk ligt vooral in de culturele sector. Ik drink graag een kop koffie of thee of ik maak een wandeling met je om je beter te leren kennen. Ik ga op zoek naar de kern en ga graag met jou op onderzoek hoe we jouw bijdrage aan de maatschappij kunnen vormgeven.

Coach Judith

"Droom groot, maar zet kleine stappen!"

Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd.

Coach Verena

"Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen!"

Als coach ga ik vooral luisteren naar jouw verhaal. Mensen geven als ze praten vaak ongemerkt signalen af. Die pak ik op, en samen gaan we dit uitwerken. Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen! En ik doe niet aan de term ‘lastig’. Niemand is een lastig persoon, het gedrag kan soms lastig zijn. En daar kan je aan werken!

Neem contact met mij op!

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.