Coach Sarah

"Je kan meer dan je denkt, probeer het!"

Mijn boodschap voor jou is: laat je niet belemmeren door de gedachte dat je iets niet zou kunnen. Je kan meer dan je denkt, probeer het! Niks is mij te gek, ik luister goed naar jouw wensen en samen doen we er alles aan om die te bereiken.

Het ís ook superlastig om op jonge leeftijd belangrijke beslissingen te moeten nemen

Sarah van Dijk, 24 jaar, Zwolle, coach bij Impacter sinds 2021

Hi! Mijn naam is Sarah van Dijk en woon sinds een jaar in Zwolle. Voor mijn studies heb ik in best veel verschillende plaatsen gewoond. Studies, meervoud, want ik vind zoveel leuk dat ik niet goed wist wat ik nou moest gaan studeren. Ik heb nogal een brede interesse. Voor mijn studie toerisme heb ik in Groningen, Leiden en Den Haag gewoond. Daarna verhuisde ik voor mijn opleiding interieurarchitectuur naar België en liep ik stage in Eindhoven.

Ik begrijp jongeren die worstelen met de vraag wat ze moeten studeren erg goed. Want het is superlastig om op jonge leeftijd als zoiets bepalends te moeten beslissen. Wat ik ervan heb geleerd is dat je moet gaan voor wat je leuk vindt, en niet voor waar je de meeste baankansen in hebt. Je gaat lang niet altijd het werk doen waar je voor geleerd hebt.

Na mijn studie ging ik werken bij een groot woonwarenhuis, op de keukenontwerpafdeling. Hartstikke leuk, maar ik miste zingeving. Die vond ik bij DOCK24 waar ik als vrijwilliger samen met deelnemers interieurs van mensen met een krappe portemonnee pimpte. We verzamelen tweedehands spullen en daar maken we dan iets moois van voor een ander. En dat werk doe ik nog steeds. Daarnaast werk ik als consulent vrijwilligerswerk, waar ik Zwollenaren help aan een leuke vrijwilligersplek. Met mijn netwerk binnen de vrijwilligersorganisaties zit het wel goed dus.

 

Toen ik met mijn vrijwilligerswerk bij DOCK24 startte, heb ik samen met een goede vriendin een podcast ‘Zorgen voor morgen’ gemaakt. Beiden hebben we ervaring met angsten. We merkten dat er wel een taboe lag bij jongeren om er over te praten.

Interesses: interieurontwerp, schilderen, meubels maken, boeken lezen (vooral maatschappelijke thema’s die we bespreken in de boekenclub)

Stuur een mailtje

 

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.

Coach Judith

"Droom groot, maar zet kleine stappen!"

Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd. Graag help ik jou ook dingen te vinden waar je energie van krijgt! Wat je van mij kunt verwachten als coach? Ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg. Datzelfde verwacht ik ook van jou. Ik heb best wat (eigen of werk-) ervaring met faalangst, AD(H)D, autisme en dergelijke en praat ook daar graag met je over.

Coach Verena

"Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen!"

Als coach ga ik vooral luisteren naar jouw verhaal. Mensen geven als ze praten vaak ongemerkt signalen af. Die pak ik op, en samen gaan we dit uitwerken. Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen! En ik doe niet aan de term ‘lastig’. Niemand is een lastig persoon, het gedrag kan soms lastig zijn. En daar kan je aan werken!

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.