Coach Rosalie Niemeijer

"Het komt wel goed. Anders goed, maar dat is ook goed."

Ik ben een enthousiaste coach die graag actief en creatief te werk gaat. Er is veel mogelijk, als we maar willen. Mijn netwerk ligt vooral in de culturele sector. Ik drink graag een kop koffie of thee of ik maak een wandeling met je om je beter te leren kennen. Ik ga op zoek naar de kern en ga graag met jou op onderzoek hoe we jouw bijdrage aan de maatschappij kunnen vormgeven.

Een coach met een theaterachtergrond

Rosalie Anne Niemeijer, 29 jaar, Zwolle, coach bij Impacter sinds 2021

Ik woon samen met Frits en Poef, mijn huiskonijnen. Na tien jaar verschillende (vooral niet afgemaakte) opleidingen heb ik uiteindelijk een diploma behaald voor theaterdocent. Ik ben theatermaker, (trainings-)acteur en (workshop-)docent. Ik ben wel een beetje een manusje-van-alles. Ik heb een beeldende achtergrond, heb kostuums en grime en visagie verzorgd bij voorstellingen en films, bedenk decors en maak ze ook. Daarnaast houd ik van mensen helpen, met mensen zijn, gezelligheid en dingen ondernemen. Ik doe graag aan yoga en ga weleens naar de schietbaan met mijn vader. Ik haak, maak graag kleding en houd van mijn huis inrichten. Maar niks doen vind ik ook wel fijn hoor; vooral in de zon! En ik heb heel erg veel zin om weer eens een rondje paard te rijden!

“Het komt wel goed. Anders goed, maar dat is ook goed.”

Wat voor coach ben je?

Ik ben een enthousiaste coach die graag actief en creatief te werk gaat. Er is veel mogelijk, als we maar willen. Mijn netwerk ligt vooral in de culturele sector. Ik drink graag een kop koffie of thee of ik maak een wandeling met je om je beter te leren kennen. Ik ga op zoek naar de kern en ga graag met jou op onderzoek hoe we jouw bijdrage aan de maatschappij kunnen vormgeven. Ik streef naar vertrouwen en openheid. Dat je mag zijn wie je bent. Wanneer je jezelf het leven gunt, kan je alles aan. Ik zeg altijd: “Het komt wel goed. Anders goed, maar dat is ook goed.”

Hobby’s/interesses: theater, acteren, haken, kleding naaien, yoga, met mijn vader naar de schietbaan, grime/visagie

 

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Judith

"Droom groot, maar zet kleine stappen!"

Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd.

Coach Zino

"Muziek is een echte passie voor mij!"

Als ik jouw coach ben, kun je ervan uitgaan dat ik je écht wil leren kennen. Ik kan goed luisteren en heb veel geduld. Krijg ik inspiratie of ideeën uit een gesprek, dan wil ik het liefst gelijk bezig gaan!

Coach Verena

"Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen!"

Als coach ga ik vooral luisteren naar jouw verhaal. Mensen geven als ze praten vaak ongemerkt signalen af. Die pak ik op, en samen gaan we dit uitwerken. Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen! En ik doe niet aan de term ‘lastig’. Niemand is een lastig persoon, het gedrag kan soms lastig zijn. En daar kan je aan werken!

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.