Coach Judith Prins

"Droom groot, maar zet kleine stappen!"

Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd.

Judith Prins, 28 jaar, Zwolle, coördinerend jongerencoach, bij Impacter sinds december 2018

Ik woon in Zwolle-Zuid met twee huisgenoten die ook allebei werken. Ik ben in Zwolle komen wonen toen ik er kwam studeren: Social Work op Hogeschool Viaa. Een leuke studie vond ik, maar wat ik nou uiteindelijk in de hulpverlening moest wist ik niet. Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd. Ik werd voorzitter van een studentenvereniging, vrijwilliger bij de Bruisweken en actief in de Zwolse gemeenteraad. Tot ik bij Impacter kwam werken, waar ik superblij mee ben. De combinatie van coachen, netwerken, organiseren en samenwerken vind ik super en ik kan er mijn creativiteit goed in kwijt.

Je kunt mij wakker maken voor goed eten. Van snacks tot een goed gemaakte maaltijd.

“Droom groot, maar zet kleine stappen!”

Wat voor coach ben je?

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat vind ik een hele belangrijke in dit werk. Dat is wel nog steeds een uitdaging, omdat ik nogal chaotisch kan zijn. Ik ben aardig, eerlijk en werk graag sámen aan een plan. Ik heb best wat (eigen of werk-) ervaring met faalangst, AD(H)D, autisme en dergelijke en ben daar heel open over. Droom groot, maar zet kleine stappen!

Interesses/hobby’s: koken, skeeleren, mooi-weer-sporten (fietsen, kanoën, wandelen), muzieklijsten maken, tuinieren, milieu, filosofie, politiek, psychologie

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Rosalie

"Het komt wel goed. Anders goed, maar dat is ook goed."

Ik ben een enthousiaste coach die graag actief en creatief te werk gaat. Er is veel mogelijk, als we maar willen. Mijn netwerk ligt vooral in de culturele sector. Ik drink graag een kop koffie of thee of ik maak een wandeling met je om je beter te leren kennen. Ik ga op zoek naar de kern en ga graag met jou op onderzoek hoe we jouw bijdrage aan de maatschappij kunnen vormgeven.

Coach Zino

"Muziek is een echte passie voor mij!"

Als ik jouw coach ben, kun je ervan uitgaan dat ik je écht wil leren kennen. Ik kan goed luisteren en heb veel geduld. Krijg ik inspiratie of ideeën uit een gesprek, dan wil ik het liefst gelijk bezig gaan!

Coach Verena

"Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen!"

Als coach ga ik vooral luisteren naar jouw verhaal. Mensen geven als ze praten vaak ongemerkt signalen af. Die pak ik op, en samen gaan we dit uitwerken. Impact maakt je niet alleen, impact maak je samen! En ik doe niet aan de term ‘lastig’. Niemand is een lastig persoon, het gedrag kan soms lastig zijn. En daar kan je aan werken!

Kom in contact

Ik help je graag op weg!