Coach Judith

"Droom groot, maar zet kleine stappen!"

Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd. Graag help ik jou ook dingen te vinden waar je energie van krijgt! Wat je van mij kunt verwachten als coach? Ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg. Datzelfde verwacht ik ook van jou. Ik heb best wat (eigen of werk-) ervaring met faalangst, AD(H)D, autisme en dergelijke en praat ook daar graag met je over.

Dingen doen waar je wél blij van wordt

Ik woon in Zwolle-Zuid met twee huisgenoten die ook allebei werken. Ik ben in Zwolle komen wonen toen ik er kwam studeren: Social Work op Hogeschool Viaa. Een leuke studie vond ik, maar wat ik nou uiteindelijk in de hulpverlening moest wist ik niet. Het afstuderen lukte mij niet zo en in plaats van achterstallige punten zo snel mogelijk inhalen, ging ik dingen doen waar ik wél blij van werd. Ik werd voorzitter van een studentenvereniging, vrijwilliger bij de Bruisweken en actief in de Zwolse gemeenteraad. Tot ik bij Impacter kwam werken, waar ik superblij mee ben. De combinatie van coachen, netwerken, organiseren en samenwerken vind ik super en ik kan er mijn creativiteit goed in kwijt.

 

Wat voor coach ben je?

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat vind ik een hele belangrijke in dit werk. Dat is wel nog steeds een uitdaging, omdat ik nogal chaotisch kan zijn. Ik ben aardig, eerlijk en werk graag sámen aan een plan. Ik heb best wat (eigen of werk-) ervaring met faalangst, AD(H)D, autisme en dergelijke en ben daar heel open over. Droom groot, maar zet kleine stappen!

Interesses/hobby’s: koken, skeeleren, mooi-weer-sporten (fietsen, kanoën, wandelen), muzieklijsten maken, tuinieren, milieu, filosofie, politiek, psychologie.

Kennismaken?

Stuur me een mailtje of app naar 06 – 42637788.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Tijdens mijn burn-out en depressie had ik géén idee welk beroep ik later wilde worden. Faalangst, identiteitscrisis, keuzestress… dat waren geen onbekende gebieden voor mij. Herkenbaar? Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik nu met jou meedenken. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!

Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.