Coach Esmee

"Het is oke als het niet in één keer lukt"

Ik vind het heel interessant om samen erachter te komen wat iemand nou écht leuk vind en motiveert. Daarom ben ik heel blij dat ik het laatste halfjaar van mijn studie stage kan lopen als coach bij Impacter. Mijn studie Social Work begon heel goed, maar toen kwam corona, online lessen en zo verloor ik de motivatie. Ik kreeg een achterstand, nam te weinig rust en legde de lat veel te hoog. Wat mij heel erg hielp is het bespreekbaar maken waar ik tegen aan liep, en dat doe ik ook graag voor jou!

Zoekende naar wie ik eigenlijk was

Door mijn achterstand moest ik in het tweede leerjaar extra veel doen om door te mogen naar het derde jaar. Dit lukte wel, maar ik kwam mijzelf in het derde jaar erg tegen doordat ik te weinig rust had genomen. Ik werd mijn eigen vijand. Ook werkte ik altijd naast mijn studie, waardoor ik niet aan mezelf heb kunnen werken. Ik was erg zoekende naar wie ik nou eigenlijk was. Rond februari vorig jaar was ik zo ver over mijn grens, dat ik met mijn stage moest stoppen. Dit vond ik erg lastig, omdat ik last had van faalangst en er nu dus iets niet was gelukt, ondanks mijn harde werken.

Nu, een jaar later, realiseer ik me dat het helemaal niet erg is om langer over een studie te doen. Ook is het helemaal oké als iets niet in een keer lukt. Wat mij heel erg hielp is het bespreekbaar maken waar ik tegen aan liep en wat voor impact faalangst hier op had. Ik zie nu ook in hoe belangrijk het is om rust te nemen en tijd voor jezelf vrij te maken. Door bewust meer rust te nemen, ben ik mij meer gaan verdiepen in hobby’s. Ik kwam er toen snel achter dat dit mij energie en inspiratie gaf.

 

 

Wat voor coach ben je?

Ik ben een rustig persoon, die goed naast een ander kan staan. Door middel van open vragen, kijk ik naar waar jij echt blij van wordt. Ook ben ik iemand die graag de focus legt op de positieve kant van dingen, dus samen kijken naar wat er juist wél mogelijk is. Ik ben nieuwsgierig, geef niet snel op en onderzoek graag verschillende mogelijkheden. Tijdens mijn studie heb ik al wat ervaring opgedaan in het coachen van kinderen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar, hier merkte ik dat coachen heel erg bij mij past.

Interesses/hobby’s: tekenen, schilderen, fotografie, tuinieren, bordspellen en lezen. Ik ben net terug uit Zuid Korea waar ik 5 maanden heb gestudeerd voor mijn minor Study Abroad. Hierdoor is er een nieuwe interesse ontstaan: reizen. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe culturen, landschappen, gerechten en activiteiten te ontdekken.

 

Kennismaken?

Leuk! Stuur me een mailtje via esmee@impacterzwolle.nl, dan spreken we iets af.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Isa

"Samen ontdekken, dat is mijn streven"

Toen ik mijn diploma voor de middelbare school had gehaald, was ik zo blij! Eindelijk je eigen richting kiezen. Maar wacht, moet ik nu al weten wat ik later wil worden? Ik koos een opleiding, maar merkte dat er nog iets ontbrak. Toch besloot ik verder te gaan. Toen ik zwanger werd in mijn laatste studiejaar, stond mijn leven op zijn kop. Ik besloot zo snel mogelijk mijn diploma te halen, maar de vraag: ‘wie ben ik?’ kwam steeds weer naar boven. Nu ik mijn plek heb gevonden, wil ik graag samen met jou jouw pad gaan ontdekken.

Coach Hanneke

"Door dingen te doen en mensen te ontmoeten, leer je wat jou drijft!"

Ik dacht altijd dat ik lerares wilde worden, maar bleek dit toch niet mijn hele leven te willen doen. Hoe ontdek je wel wat bij je past? Goed naar mijzelf luisteren, dat kon ik eigenlijk niet. Ik kreeg de ziekte van Pfeiffer, liep doodvermoeid verder en wist niet hoe ik het anders kon doen. Wat mijn echte drive was, heb ik in de loop van de jaren pas echt ontdekt. Is iets anders willen, maar niet weten wat je hierin kan doen voor jou herkenbaar? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!

Coach Merel

"Soms kom je verder door even stil te staan"

Tijdens mijn burn-out en depressie had ik géén idee welk beroep ik later wilde worden. Faalangst, identiteitscrisis, keuzestress… dat waren geen onbekende gebieden voor mij. Herkenbaar? Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik nu met jou meedenken. Bij mij mag je zijn wie je bent, en zeggen wat je denkt. Alleen maar mooi!

Coach Rik

"De belangrijkste lessen leer je op onverwachte momenten"

Het kan als een crisis voelen of falen als iets niet lukt waar je je hoop op hebt gezet. Maar als dat gebeurt is dat niet een teken dat er iets mis met je gaat, maar dat er iets interessants te vinden is! Ik stopte met mijn werk zonder te weten waar ik terechtkwam en toen kwam Impacter op mijn pad. Als coach kan ik je helpen een nieuw pad, droom of doel te vinden.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.