Masterclass spoken word, graffiti of juist dans?

Heb jij iets leuks meegemaakt of juist iets wat je leven heeft beïnvloedt? Bij ArtLAB leer je hoe je een belangrijk thema of gebeurtenis uit jouw leven kan uiten door middel van kunst.

Zodra jij weet waar jij het over wil gaan hebben, word je alleen of samen met andere deelnemers gekoppeld aan een professional om na te denken over een kunstvorm. De kunstrichting kan van alles zijn, denk aan schilderen, fotograferen, graffiti, spoken word, zingen of dansen. Er is van alles mogelijk!

En geen zorgen, je hoeft geen ervaring te hebben, we gaan op jouw niveau met je aan de slag. Het is niet nodig dat je ervaring hebt, want je wordt gekoppeld aan een professional. Deze professional weet alles van de door jou gekozen kunstvorm. Samen gaan jullie aan de slag om iets speciaals voor jezelf of voor iemand in je omgeving neer te zetten.

Aan de slag!

We starten in de week van 30 mei met de eerste groep. In de eerste sessies gaan we kennismaken en bespreken waar jij graag mee aan de slag wil gaan. Dán gaan we op zoek naar een professional die jou 1-op-1 of samen met één van de andere deelnemers gaat helpen.

We vinden het belangrijk dat jij je creativiteit volledig kwijt kan dus samen gaan we kijken naar de beste vorm voor jou. Door het ArtLAB hopen we bij te dragen aan jouw ontwikkeling door actief bezig te gaan met wat er in jouw leven speelt. Het streven is dat jij je gevoel hebt kunnen uiten door jouw gekozen masterclass, niet dat het een perfect stuk wordt!

Niet het juiste moment? Neem contact op met coach Sarah, wie weet kun je meedoen aan een volgende editie of kun je met een van onze coaches individueel met jouw talent aan de slag gaan.

Meld je aan voor het ArtLAB!

Meer info?

Neem contact op met coach Sarah!